info@meetlaaghalen.nl 06-21 86 01 01

Voor wie

Ambulante begeleiding is er voor veel verschillende mensen. De mensen die Meet Holding BV helpt, hebben niet allemaal een verstandelijke beperking. Er is ambulante begeleiding voor:

  • Jongeren of volwassenen die zelfstandig wonen en daar begeleiding bij nodig hebben;
  • Gezinnen met kinderen met een beperking die thuis ondersteuning kunnen gebruiken;
  • Gezinnen waarvan een ouder (of beide ouders) een beperking heeft. Meet Holding BV biedt begeleiding in de omgang met elkaar en met hun kinderen.

Wat kan jij van ambulante begeleiding verwachten?

Ambulante begeleiding is er in verschillende soorten en maten, want wij passen de begeleiding aan bij wat jij nodig hebt. De begeleiders werken als casemanager. Dat betekent dat de begeleider coördineert, adviseert en andere instanties en organisaties inschakelt waar nodig. De regie en verantwoordelijkheid blijft bij jou, de ambulante begeleider geeft een advies en biedt je oplossingen. Bijvoorbeeld bij:

  • Persoonlijke verzorging en het huishouden;
  • Onderhouden en uitbreiden van sociale contacten;
  • Organiseren van jouw administratie en de financiën;
  • De opvoeding van kinderen of de omgang met elkaar in het gezin.

Afspraken

Het is belangrijk om te weten dat de medewerkers van Meet Holding BV Ambulante begeleiding “op maat” bieden. De hulp die je krijgt past bij jouw zorgindicatie. Je krijgt als cliënt van Meet Holding BV een persoonlijk begeleider. Met die begeleider maak je afspraken over de begeleiding. Deze afspraken worden vastgelegd in een Individueel ondersteuningsplan.

Hoe kan ik me aanmelden?

  • Je neemt contact op met het Meet Holding BV door te bellen met Robin van Boven op nummer 06-51051395 of te mailen met administratie@meetlaaghalen.nl ;
  • Samen met een medewerker Ambulante begeleiding bespreek je wat jouw wensen zijn van de ondersteuning en begeleiding. Je kunt aan deze mensen al je vragen stellen.

Over Meet Holding BV

Wij zijn een kleinschalige organisatie met een eigen gezicht. Wij bieden professionele begeleiding en ondersteuning aan kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. Je kunt bij ons terecht voor alle vormen van zorg- en dienstverlening. Kenmerkend aan ons zijn de lijnen kort zijn. Jij kent de medewerker en de medewerker kent jou. Wij zijn slagvaardig, open en betrouwbaar en we ondersteunen jou op een creatieve manier door te denken in persoonlijke oplossingen. Wij gaan uit van de eigen mogelijkheden, verantwoordelijkheid en keuzevrijheid van de mens met een beperking. Medewerkers bieden hierbij professionele ondersteuning en begeleiding.

Meet Holding BV werkt samen met contractpartners die elk over een eigen expertise beschikken waarbij we steeds kijken hoe de beste match gemaakt kan worden.